Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Tentoonstelling

Deze zomer verwelkomt het Fotografiemseum van Charleroi Laura Henno met haar fotoreportage Outremonde.

Fotoverslag van het Slabcity-kamp

Sinds 2017 werkt de Franse fotografe Laura Henno aan een fotoreportage over Slabcity, het laatste vrije gebied in de Verenigde Staten. Elk jaar neemt ze een aantal weken haar intrek in een caravan in deze verloren stad in het hart van de Californische woestijn. Dit wilde kampement is de thuisbasis van een gemeenschap van gemarginaliseerde mensen, achterblijvers of uitgeslotenen van het Amerikaanse systeem. Sommige bewoners komen hier uit een verlangen naar vrijheid, terwijl anderen zijn mislukt door drugs- of alcoholverslaving.

Outremonde van Laura Henno is een fresco dat gewijd is aan dit niemandsland en focust op de leefomstandigheden en het overleven van de families die er wonen.

De kijk van een geëngageerde vrouw op de wereld die in Charleroi te ontdekken valt.

 

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Van 01 juni tot 29 september 2024

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden