Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Tentoonstelling

In het Museum voor Schone Kunsten in Charleroi kijkt de tijdelijke tentoonstelling Le sport, tout un art! naar sport in de kunst en in de stad Charleroi. Een thema dat het grote publiek vanaf eind november kan ontdekken.

Sport in het Museum voor Schone Kunsten van Charleroi

Via een vakoverschrijdende aanpak geeft de tentoonstelling een overzicht van sport als artistiek en historisch onderwerp in een regio.

Het doel van de tentoonstelling is het belichten van het thema sport, een bron van uitdaging voor veel kunstenaars over de hele wereld, behorend tot verschillende artistieke stromingen.

De nadruk wordt ook gelegd op het economische, sociale en politieke leven dat deze artistieke productie heeft beïnvloed. De tentoonstelling biedt ook een inzicht in de sportgeschiedenis van Charleroi vanaf het einde van de 19e eeuw tot nu.

Een unieke ontmoeting met de stad Charleroi en wat haar drijft.

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Van zaterdag 25 november 2023 tot zondag 21 april 2024

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden