Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Tentoonstelling

Het Museum voor Fotografie van Charleroi verwelkomt de kunstenares Randa Maroufi en haar film Bab Sebta. Deze film werpt een blik op de georganiseerde en gedramatiseerde smokkel aan de grens tussen Spanje en Marokko.

Wat kan je verwachten?

  • BAB SEBTA is een opeenvolging van reconstructies van situaties aan de grens van Sebta (= Ceuta), een Spaanse exclave op Marokkaans territorium. Daar worden goederen gesmokkeld en tegen lagere prijzen verkocht. Duizenden mensen werken er elke dag.
  • De film speelt zich af in een bijzondere tijdlijn, aan de grens tussen Spanje en Marokko waar talrijke smokkelverhalen ontstaan.
  • 3 fasen, 3 verschillende momenten, die overeenkomen met het oversteken van de grens, stippelen het traject van de camera en de leidraad van de film uit.

Een uniek drama over de grenssmokkel die je deze zomer in Charleroi kan ontdekken.

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Van 03 juni tot 24 september 2023

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen

Downloaden