Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Tentoonstelling

Het Museum voor Fotografie van Charleroi verwelkomt de kunstenares Sarah Lowie en haar tentoonstelling genaamd Sixmille. Een boeiende immersie in het dagelijks, feestelijke of gebroken leven van de inwoners van "het zwarte land".

Wat kan je verwachten?

  • De postcode voor Charleroi is 6000. "Het zwarte land" wordt onthuld via een nieuwextern en intiem perspectief van de kunstenares die getuigt van zijn vriendelijkheid, gezelligheid en zijn voorbeeldig vermogen om de dag te plukken.
  • De tentoonstelling vloeit voort uit de vertrouwelijkheid tussen de fotograafster en een handvol inwoners van Charleroi, en biedt een unieke immersie in een wereld vol feesten, gelach, leugens, jonko's, problemen, ophitsing, dromen en spot, alcohol ...

Een ontmoeting met Charleroi... in Charleroi.

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen

Downloaden