Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Tentoonstelling

Het Huis voor het middeleeuwse Maaserfgoed organiseert de tentoonstelling Pictoresque, een intimistische lithografische reis door de Boven-Maas, bedacht door de ‘Société archéologique de Namur’.

Maak kennis met prachtige werken uit de privécollecties van een Belgische bibliofiel en van het ‘Cabinet des dessins et estampes’ van de ‘Société archéologique de Namur’.

Het bewijs van een rijk erfgoed

Deze tentoonstelling zet werkstukken en lithografische verhalen in de kijker over pittoreske reizen door de 19e-eeuwse Dinantse Boven-Maas.

Daarnaast bereikt het bezoek zijn hoogtepunt met de kunstwerken gewijd aan het Maaslandschap van historicus en beeldend kunstenaar Koen Broucke.

Een boeiende tentoonstelling over het landschap en het erfgoed van de Maas!

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Van 18 februari tot 10 september 2023

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen

Downloaden