Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Tentoonstelling

In La Louvière presenteert Keramis Julie Decubber. Tessons Exquis, een tentoonstelling over hedendaagse keramiek door het prisma van juwelen. 

Een eerbetoon aan de hedendaagse keramiek 

Tessons Exquis is een menselijke, visuele en geluidservaring die een eerbetoon is aan de hedendaagse keramiek, door het afval van 15 vrouwelijke keramisten te hergebruiken en te transformeren tot juwelen.

Over de keramiste Julie Decubber

Sinds enkele jaren wijdt Julie Decubber (1984) zich aan het heilig maken van niet kostbare materialen - het fijne aardewerken bord - door het te transformeren in een kostbaar object. De keramiste gebruikt het om juwelen en merkwaardige objecten te maken (ornamenten, broches, ringen, enz.), telkens unieke stukken die met de hand zijn gemaakt.

Wanneer creativiteit rijmt met vrouwelijkheid. Een niet te missen evenement in La Louvière.

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Van zaterdag 09 september 2023 tot zondag 21 januari 2024

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen

Downloaden