Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Tentoonstelling

In Namen nodigt het Ropsmuseum je uit om Le Cercle des Femmes, Kikie Crêvecoeur te ontdekken, een tentoonstelling die de plaats van het eerste vrouwelijke artistieke collectief in de Belgische kunstwereld van de 19e eeuw onderzoekt.

De eerste kring van vrouwelijke schilders verkend door Kikie Crêvecoeur

In het Naamse museum gewijd aan Félicien Rops is dit voorjaar een tentoonstelling te zien over het eerste vrouwelijke kunstcollectief dat in 1888 in Brussel ontstond. Het is een gelegenheid om de plaats van deze groep vrouwelijke schilders in de Belgische kunstwereld van de 19e eeuw te verkennen.

De tentoonstelling biedt ook een actuele kijk op de praktijk van het schilderen, door een herbekijken van het werk van de kunstenaressen door de hedendaagse kunstenares Kikie Crêvecoeur.

Een unieke tentoonstelling die je niet mag missen in de Waalse hoofdstad.

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Van 13 april tot 08 september 2024

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden