Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Tentoonstelling

De Stichting Folon in Terhulpen, Waals-Brabant, stelt de tentoonstelling Suspended Moments voor. Je zal er bijna honderd foto's van Jacques Henri Lartigue kunnen bewonderen. De fotograaf doorkruiste de 20e eeuw en legde vele geluksmomenten vast.

Fototentoonstelling in Terhulpen

Suspended Moments bevat meer dan 120 foto's, waaronder ook enkele originele afdrukken. De tentoonstelling geeft een overzicht van Lartigues (1894-1986) spannende en fascinerende carrière in de 20e eeuw.

De fotograaf is vandaag vooral bekend voor zijn 'bevroren' actiefoto's, maar kende in zijn carrière afwisselende creatieve periodes en werd pas later internationaal erkend als de 'fotograaf van het geluk'.

Je zal ontroerd worden door de menselijkheid en intrinsieke vreugde die zijn foto's uitstralen. Ze vormen de kern van een veel breder en veelzijdig oeuvre.

De tentoonstelling belicht ook de vriendschap tussen de Franse fotograaf en Folon.

Zoveel magische momenten te beleven tijdens de herfst in Waals-Brabant.

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Van zaterdag 07 oktober 2023 tot zondag 14 januari 2024

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen

Downloaden