Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Tentoonstelling

In Spa nodigt het Museum van de Waterstad je uit om Kisten en koffers uit Spa en Parijs te ontdekken, een tentoonstelling van antiquiteiten die de geest van de 19e eeuw en een bepaalde mondaine levenskunst uit België en Frankrijk oproept. 

Verzamelingen van Jolités en Bois de Spa

Deze tijdelijke tentoonstelling is het resultaat van een samenwerking tussen Vincent Boire, een verzamelaar van Franse koffers uit de Romantiek, en het Museum van de Waterstad.

Deze selectie voorwerpen is thematisch opgezet en geeft informatie over goede smaak en de beroepen van de bourgeoisie in de 19e eeuw. 

Stap binnen in de ateliers om de ambachtslieden te ontmoeten die deze voorwerpen hebben gemaakt en bezoek de winkels waar ze werden verkocht en de interieurs waar ze werden tentoongesteld.

Een gezellig samenzijn in het hart van de Waterstad.

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Van 07 april tot 03 november 2024

  • Elke dag van 13.00 tot 17.00 uur
Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden