Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Tentoonstelling

De Abdij van Stavelot, de Cité de l'Espace in Toulouse en het Eurospace Center in Transinne bieden je een unieke ervaring tijdens de wetenschappelijke tentoonstelling Van de aarde naar de sterren. 

Een leuke manier om de ruimte te ontdekken

Observatie van de aarde, politieke kwesties, medisch en technologisch onderzoek, telecommunicatie, verkenning van het zonnestelsel, ruimtetoerisme... dit zijn slechts enkele van de thema's die op verschillende manieren aan bod komen (visueel, 3D, laboratorium) om je een leuke en interactieve ervaring van de ruimte te geven.

5 routes: 

  • De aarde observeren
  • De ruimte in
  • Leven in de ruimte
  • Het zonnestelsel verkennen
  • Het heelal ontdekken

Wat je leeftijd of kennisniveau ook is, Van de aarde naar de sterren neemt je mee op een vriendelijke, interactieve ontdekkingstocht door het heelal.

Daarnaast is er een focus op ruimteverkenning in België met Belgische astronauten, wetenschappers en bedrijven die op dit gebied actief zijn, zoals: Dirk Frimout, Frank De Winne en Raphaël Liégeois.

Een fascinerende onderdompeling in Stavelot.

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Van vrijdag 07 juni 2024 tot zondag 01 juni 2025

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden