Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Kerstmarkt

In de provincie Luik organiseert Hannut opnieuw de grootste overdekte kerstmarkt van Wallonië. 3 dagen om de magie van Kerstmis te beleven en langs de vele creatieve en culinaire kraampjes te slenteren!

Overdekte kerstmarkt in Hannut

Ontdek begin december de grootste overdekte kerstmarkt van Wallonië in Hannut. Een heel weekend lang verwelkomen meer dan 3.000 m² en 223 kraampjes je in de provincie Luik om je voor te bereiden op de magie van Kerstmis. 

144 creatieve stands en evenveel geschenkideeën voor je geliefden. Je kunt ook profiteren van de aanwezigheid van 61 ambachtslieden en 18 foodtrucks om je smaakpapillen te verwennen met een ruime keuze aan culinaire specialiteiten uit binnen- en buitenland. 

Veel entertainment

  • Uitdelen van snoepgoed door Sinterklaas
  • Uitdelen van kerstmutsen 
  • Kerstverhalen voor kinderen...

Een gezinsvriendelijk evenement dat je niet mag missen in Hannut.

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Van vrijdag 01 tot 03 december 2023

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen

Downloaden