Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Tentoonstelling

Kom in het station Luik-Guillemins de expo Da Vinci, de kunstenaar, de ingenieur, de fijnproever ontdekken en leer dit genie, dat 500 jaar later nog steeds fascineert, beter te begrijpen.

Ontdek Leonardo da Vinci in Luik

De tentoonstelling begint met de mythe van Leonardo da Vinci en het succes van de werken die hij naliet: eerst de Mona Lisa en daarna de Salvator Mundi, het duurste schilderij ter wereld. Duik in 2017 wanneer de hamer van veilinghuis Christie's in New York valt om het schilderij voor 450 miljoen dollar te verkopen...

Bewonder de complete collectie van alle codices van Leonardo da Vinci, die in de 20e eeuw in zeer beperkte oplage zijn uitgegeven. Bewonder de mooiste tekeningen geselecteerd uit de 7.000 pagina's van de werken van de meester die vandaag de dag nog steeds bewaard zijn.

Een niet te missen cultureel evenement in de provincie Luik.

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Van 24 februari tot 30 juni 2024

  • Gesloten op maandag
  • Open van dinsdag tot en met zondag van 10.00 tot 19.00 uur (kassa open tot 17.30 uur).

Voordeel Pass VISITWallonia.be

Jouw Passvoordeel

-2€ op individuele toegang (volwassenen- of seniorentarief)

Aanbod geldig tijdens de hele duur van de tentoonstelling, van 24/02/2024 tot 30/06/2024, afhankelijk van de openingsuren. Beschikbaar op vertoon van de VISITWallonia.be Pass aan de ingang en op reservatie: https://www.europaexpo.be/expo/index.php/expo-da-vinci . Geldig voor maximaal 1 persoon per pas.
Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden