Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Attracties
  • Museum of interpretatiecentrum

Het Agri-Musée in Rochehaut bij Bouillon is een verbazend scenografisch parcours dat het landbouwleven van weleer verbeeldt.

Er was bijna 30 jaar nodig om de 5.000 stukken van het huidige Agri-Musée in Rochehaut te verzamelen. Het Agri-Musée bewaart het landbouwleven van vervlogen tijden, maar is ook een spektakel vol emoties en rijk aan voorouderlijke wijsheden.

Teletijdmachine

Op 3 verdiepingen en 1.400m2 biedt het Agri-Musée 20 scèneruimtes, met stukken die je nergens anders ter wereld nog vindt: honderden oude instrumenten en machines waarvan er verschillende nog bruikbaar zijn! Elke scène is een combinatie van geluid en licht. Hou je ogen open en spits je oren!

Als je wilt kun je het museum bezoeken in de klederdracht van een boer(in).

Grijp de gelegenheid aan om ook het dierenpark te bezoeken dat zich op dezelfde site bevindt (combitickets mogelijk).

Welkom in dit unieke museum!

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Voorzieningen

Cafetaria - Parking

Visites

Audiogids/terminal/mobiele app/tablet

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen

Downloaden