Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Attracties
  • Producent

Treed binnen in een wereld zo zacht als een wolk bij Alpagas du Maquis in Montleban en bezoek de spinnerij en de alpaca-fokkerij.

Een fascinerende wereld

Het bezoek, dat ongeveer 1.15 uur duurt, neemt je mee door de spinnerij-ateliers en de alpaca-boerderij van een dierenminnend koppel, Laurence en Eric.

Tijdens je bezoek:

  • leggen ze je uit hoe ze een 100% natuulijk garen maken van alpaca-vezels kunt maken en woon je de productiestappen bij.
  • kan je deze innemende dieren voeren
  • ontdek je de winkel en de verschillende producten in alpacawol: dekbedden, sjaals, truien, mutsen, enz.

Opgelet: het bezoek is alleen mogelijk na voorafgaande reservering.

Alpaca's kopen

Het is moeilijk om niet in de ban te raken van de dieren zoals Laurence en Eric! Op basis van hun kostbare adviezen kan je alpaca's kopen en gnieten van een serieuze opvolging om het welzijn van je dieren te garanderen.

heart Onze favoriet
. Het is een bezoek waarbij we ons laten meeslepen door de uitleg van Laurence en Eric die van hun passie hun beroep hebben gemaakt.

Een origineel en boeiend bezoek wacht je bij Alpagas du Maquis!
 

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden