Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Attracties
  • Producent

Deze ambachtelijke jamfabriek in Durbuy nodigt je uit om zijn jams, geleien, azijnsoorten en geneeskrachtige producten op basis van natuurlijke ingrediënten uit de streek te ontdekken.

Je vindt er bloemengeleien (paardenbloem, lila) en wilde vruchtengelei (vlierbes, meidoorn), maar liefst 40 soorten jam, gearomatiseerde azijnsoorten en geneeskrachtige producten (massageoliën, balsems, siropen). Gezonde en smakelijke producten gemaakt door de seizoenen heen.

Bezoek aan de jamfabriek

Het atelier is open voor het publiek waar je een film kunt zien over het maken van jams. Er is ook een kruidenierswinkel waar je de producten kunt kopen.

Laat je tijdens je volgende verblijf in Durbuy verleiden tot een gastronomisch bezoek aan de jamfabriek van Saint-Amour.

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Diensten

Verkooppunt - Bezoek aan de infrastructuur

Voorzieningen

Winkel/boetiek - Parking autocar - Parking

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden