Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Festival

Het bierfestival in Archennes, in Waals-Brabant, laat je kennismaken met weinig bekende of niet gecommercialiseerde bieren.

Het doel van dit festival is om de ambachtelijke bieren van onze regio te tonen en het publiek de mogelijkheid te bieden om bieren te ontdekken die soms nog onbekend zijn, maar ook de culturele rijkdom van deze edele vloeistof die het resultaat is van de fermentatie van de suikers die uit mout worden gehaald en zacht op smaak worden gebracht met hop, en tegelijkertijd te pleiten voor een gematigde en verantwoorde consumptie.

Bij ARCH'EN BIERES staan een zestigtal bieren op je te wachten, blond, bruin, amber, wit, fruitig... Je smaakpapillen worden verwend!

Een niet te missen gelegenheid om nieuwe bieren van bij ons te ontdekken!

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Evenement gepland van augustus tot september 2024 (1)


(1) De data en het programma kunnen wijzigen.

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden