Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Bijeenkomst

Ardenne Roads is een 2-daags evenement in hartje Ardennen, speciaal voor liefhebbers van oldtimers (chauffeurs of toeschouwers). Vertrek aan het Kasteel van Jemeppe in Hargimont, tussen Marche-en-Famenne en Rochefort.

Deze rally biedt het juiste evenwicht tussen sport en de waarden waar de chauffeurs van weleer belang aan hechtten: gezelligheid, elegantie en hoffelijkheid. De festiviteiten beginnen op vrijdagochtend en eindigen op zaterdagnamiddag. Dat betekent dus twee dagen gewijd aan de auto!

  • feestavond op vrijdag (op inschrijving)
  • rijden en ontdekken van de wegen van de Ardennen
  • vertrek vanaf het Kasteel van Jemeppe in Hargimont, tussen Marche-en-Famenne en Rochefort

De keuze van het parcours, de voertuigen die aan de start mogen verschijnen en de bijzondere aandacht die aan de catering wordt besteed, maken dat deze rally zijn plaats heeft binnen een traditie van grote historische sportevenementen!

Een hoogwaardig autoweekend om te beleven met je partner of vrienden!

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Van donderdag 22 tot 24 juni 2023

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen

Downloaden