Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Tentoonstelling

In de Vurige Stede nodigt La Boverie je uit om Abstrait te ontdekken, een tentoonstelling die de betekenis van abstracte kunst vandaag de dag onderzoekt aan de hand van een breed scala aan werken. De meeste zijn afkomstig uit het Museum voor Schone Kunsten van Luik.

Heeft abstracte kunst nog zin?

Van Kandinsky tot de meest hedendaagse kunstenaars, de tentoonstelling presenteert meer dan 150 werken op meer dan 2.000 m². Ze toont het belang van de collecties van het Museum voor Schone Kunsten van Luik en wordt verrijkt met belangrijke stukken uit andere horizonten. In dialoog met deze werken helpen exclusieve interviews met hedendaagse kunstenaars en hoofdrolspelers in de kunstwereld om het belang en de extreme vitaliteit van abstracte kunst te begrijpen. 

Abstrait laat zien dat deze taalvorm nog lang niet zijn grenzen heeft bereikt en dat zijn expressies oneindig zijn.

Een ongekende onderdompeling in de unieke wereld van abstracte kunst in Luik. 

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Van 31 mei tot 18 augustus 2024

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden