Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Hotel

Het voormalige 17de-eeuwse relais de poste, lid van de "Relais du Silence" ligt in een Ardens dorpje in het hart van het woud van Saint-Hubert.

L'Auberge du Sabotier verwelkomt je in het dorpje Awenne, op 9 km van Saint-Hubert en op 12 km van Rochefort, in de provincie Belgisch Luxemburg.

Het hotel telt 15 moderne kamers met een rustieke stijl. Ze zijn allemaal uitgerust met een badkamer met WC, haardroger, telefoon en televisie. Dit 3-sterrenhotel beschikt over een ziel en een verfijnde regionale keuken dankzij nieuwe technieken.

 

Voor de fijnproevers

Het hotelrestaurant "Les 7 Fontaines d'Awenne" stelt een intuïtieve en geraffineerde keuken voor.Het motto van de chef-eigenaar en zijn team: de gewoonlijke clichés moeten overstegen worden. In de loop van de seizoenen evolueert de keuken. Natuurlijk hoort hier ook een uitgebreide wijnkaart bij.

Geniet tijdens je verblijf in Awenne van wandelingen in de tuinen en boomgaarden rond het gebouw of in het Natuurpark van de twee Ourthes, op slechts 15 minuten rijden.

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : 40 personen

Aantal kamers : 19

Gesproken talen

Duits - Engels - Spaans - Frans - Nederlands

Diensten

Kredietkaarten aanvaard - Externe catering - Interne catering - Halfpension - Volpension - Ontbijt

Activiteiten

Jacuzzi - Fietsen

Voorzieningen

Bar - Tuin - Daglicht - Didactisch materiaal op aanvraag - Didactisch materiaal ter plaatse - Mini-bar - Niet-roker - Parking - Restaurant - Telefoon - Televisie - Terras - WiFi

Dieren

Huisdieren toegelaten

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen

Downloaden