Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Budgetverblijven
  • Verblijfscentrum

Het vakantiedomein Azur en Ardenne biedt 54 kamers en 14 vakantiehuizen in de buurt van Durbuy.

Samengevat:

 

  • Gelegen in een bosrijk kader op de heuvels van Barvaux
  • 54 elegant en functionele kamers en 14 vakantiehuizen
  • Wellnessruimte en seminariecentrum voor 266 personen


Dit vakantie- en seminariedomein ligt op slechts 500 meter van het centrum van Durbuy, in een natuurkader met een prachtige panoramisch zicht op de omliggende bossen, alsook het kleinste stadje ter wereld.

 

Uitrusting en voorzieningen

Voor een comfortabel verblijf dat voldoet aan je wensen, biedt Azur en Ardenne 54 moderne kamers en 14 volledig uitgeruste vakantiehuizen voor 6 à 8 personen.

Voor een ontspannend verblijf kan je op het domein terecht in de wellnessruimte. Het is rechtstreeks bereikbaar vanuit de kamers. Er is onder andere een overdekt zwembad, ontspanningsruimte en sauna. In het restaurant Majorelle kan je genieten van fijne & internationale gerechten op het panoramische terras.

Het domein biedt ook andere activiteiten voor jong en oud zoals speelplein, jogging, tafeltennis, biljart en petanque.

Voor je bedrijfsvergaderingen of familie-evenementen heeft het domein een seminariecentrum ter beschikking met 3 moduleerbare zalen en een grats gemakkelijke parkint.

Raadpleeg de website voor meer uitgebreide informatie.

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Voordeel Pass VISITWallonia.be

Jouw Passvoordeel

-5 op halve dag toegang tot wellness

Aanbieding geldig op de prijs voor volwassenen voor een halve dag wellness-toegang, d.w.z. €20 in plaats van €25. Aanbod geldig tot 02/10/2024 op vertoon van de VISITWallonia.be Pass aan de receptie. Geldig voor maximaal 2 personen per pas. Kan niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen van deze partner.

Aantal personen : 266 personen

Aantal kamers : 54

Gesproken talen

Frans

Diensten

Externe catering - Interne catering - Catering vrij

Activiteiten

Wellnesscenter - Zwembad - Sauna

Voorzieningen

Airco - Bar - Oplaadpunt(en) voor elektrische auto - Vaste vertaalcabines - Mobiele vertaalcabines - Kluis - Tuin - Daglicht - Didactisch materiaal op aanvraag - Didactisch materiaal ter plaatse - Mini-bar - Parking - Speeltuin - Restaurant - Telefoon - Televisie - Terras - WiFi

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden