Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Attracties
  • Brouwerij

Bezoek de Brasserie des Carrières, op een steenworp afstand van de Franse grens, en geniet van een heerlijke Diôle blonde, brunette, amber of fruitig.

Deze brouwerij, gevestigd in een voormalige zagerij, is ontstaan uit de passie van twee vrienden. Diôle wordt daar voornamelijk geproduceerd in verschillende variaties.

Er werd gekozen voor de korte keten voor de conceptie van dit bier, gebrouwen met 100% natuurlijke en lokale ingrediënten, zonder toevoegingen of kruiden.

Een bedrijfsbezoek

Bezoek de installaties en ontdek hoe het bier wordt gemaakt, alvorens te genieten van de proeverij.

Bezoekers met speciale behoeften

Deze brouwerij biedt je faciliteiten en/of activiteiten met de officiële Access-i certificering. Op de gedetailleerde pagina vind je alle informatie die je nodig hebt om je bezoek te organiseren.

In Wallonië is een ruim aanbod aan aan officiële Access-i gecertificeerte activiteten en plaatsen.

Sinds 2019 heeft de brouwerij een taverne-restaurant met een capaciteit van 130 personen. Proef de lokale producten in de nieuwe Taverne de la Diôle!

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Diensten

Verkooppunt - Proeverij - Bezoek aan de infrastructuur

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden