Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Festival

Elke zondag van juli en augustus kan je het prachtige geluid van de beiaard beluisteren in de collegiale Sint-Gertrudiskerk in Nijvel.

Ben je een liefhebber van originele muziekinstrumenten? Laat je dan betoveren door de zachte klanken van de beiaard, een typisch instrument uit onze regio en de omliggende landen (Frankrijk, Nederland, Duitsland en Zwitserland). De klanken weerklinken elke zondag van juli en augustus van 16.00 u tot 17.00 u in Nijvel.

Buitengewone concerten

In de Romaanse collegiale kerk Sainte-Gertrude in Nijvel kan je genieten van prachtige beiaardconcerten van internationaal gerenommeerde beiaardiers. Een echt originele ervaring!

In de kloostergang van de collegiale kerk zijn zitplaatsen voorzien zodat bezoekers het optreden van de beiaardier op een tv-scherm kunnen volgen.

Geniet deze zomer van een magisch klank- en beeldspektakel in Nijvel!

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Elke zondag van juli en augustus

  • Van 16.00 u tot 17.00 u.
  • Behalve op 30 juli.
Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden