Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Beurs en salon

Een van de grootste trefpunten van de fokkers: wedstrijden, diverse activiteiten, proeverijen, animatie en tentoonstellingen in Battice.

Op het beursterrein, dat wel 10 hectare groot is, komen jaarlijks bijna 25.000 bezoekers, 2000 dieren en 150 exposanten samen! Bovendien kan je er genieten van een eindshow, het gastronomische dorp, de tentoonstelling over landbouwmachines, kinderanimatie en het restaurant!

Op het programma

De Apaq-W zal kookshows organiseren met een aantal bekende chef-koks die je lokale producten laten herontdekken.

Je zal ook kunnen deelnemen aan verschillende wedstrijden, zoals de interprovinciale wedstrijd voor limousin-koeien, de Ardense wedstrijd Poulain d'or die uitsluitend gejureerd wordt door kinderen en de twee wedstrijden van de provincie Luik om lokale producten te promoten, namelijk: die van de beste rauwmelkse hoeveboter en van de bieren.

Gedurende het hele weekend staan er ook educatieve activiteiten op het programma die je laten nadenken, die je leren om bewuster te consumeren en je overtuigen om sneller voor regionale, lokale, duurzame en seizoensproducten te kiezen!

Praktisch 

  • Het programma
  • Gratis voor kinderen jonger dan 12 jaar
  • Gratis parking

Een evenement met een gezellige en positieve sfeer om de landbouwwereld te (her)ontdekken!

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Evenement gepland van augustus tot september 2024 (1)


(1) De data en het programma kunnen wijzigen.

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden