Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Tentoonstelling

De biënnale van hedendaagse kunst, Miroirs, in het park van Edingen nodigt liefhebbers en leken uit voor een tentoonstelling.

De biënnale Miroir zal hedendaagse kunstwerken en uitzonderlijk erfgoed tentoonstellen. Het park van Edingen, met zijn vele klassieke monumenten, zal daarvoor dé ideale locatie zijn.

Thema

Voor de 4e editie nodigt de biënnale van hedendaagse kunst in Edingen je uit om de tentoonstelling 'par enchantement' te komen bezoeken. Die zal je aanzetten tot dromen over mysteries en geluk.

De kunstwerken staan verspreid over het hele park, zelfs op plaatsen die zelden (of nooit) voor het publiek toegankelijk zijn. Vijftien hedendaagse kunstenaars zullen spelen met het wonderbaarlijke en het vreemde. 

Miroirs is het ideale evenement om kennis te maken met hedendaagse kunst, of om uw artistieke kennis nog meer uit te breiden!

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Evenement gepland voor de maand september 2024 (1)


(1) De data en het programma kunnen wijzigen.

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden