Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Attracties
  • Pedagogische hoeve
  • Dierenpark/zoo/aquarium
  • Producent

Laat je verrassen door een kudde van 200 bizons in het prachtige kader van de bizonboerderij van Recogne in het hart van de Ardennen.

De bizons van de bizonkwekerij blijven het hele jaar door buiten in open lucht en eten gras en hooi. Je kunt de bizonboerderij bezoeken met je gezin tijdens de zomervakantie. Er is voor ieder wat wils.

De bizons bewonderen

De rit op de wagen brengt je mee naar het hart van de kudde. Ontdek de Amerikaanse bizon, het symbool van Noord-Amerika. De dieren zijn enorm sterk, maar tegelijkertijd heel vredig.

Bizon eten

De keuken van het restaurant gebruikt verse producten afkomstig van bizonvlees van de boerderij. Het vlees is gezond, zacht en smaakvol dankzij hun natuurlijke voeding en de vredige omgeving. Het grote terras is de ideale omgeving om te genieten van de rustige Ardeense natuur.

Leef als een indiaan

Het Indian Festival vindt plaats op de bizonboerderij en nodigt het publiek uit om de cultuur, tradities en ambachten van de Indianen te ontdekken.

Waarom proef je niet van het leven in de Far West op de bizonboerderij? 

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Voorzieningen

Cafetaria - Winkel/boetiek - Parking autocar - Parking tweewielers - Parking - Speeltuin - Restaurant

Dieren

Huisdieren toegelaten

Visites

Groep - DE - FR - NL

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden