Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Attracties
  • Museum of interpretatiecentrum
  • Natuuronderwijs

Het Bos- en Watermuseum in Spa laat je het evenwicht, de kwetsbaarheid en de schoonheid van de natuur die ons omringt ervaren door middel van landschappen, spelletjes en sensaties. 

Het museum bevindt zich in het hart van het Domein van Bérinzenne, vertrekpunt van de vele wandelingen en het onthaalcentrum van het CRIE van Spa. 

Bezoek het museum

Dankzij fresco's, opgezette dieren, interactieve modules en een vriendelijke mascotte dompelt het museum je onder in de natuur van Spa.

Wandel door de verschillende kamers om te luisteren naar het gezang van een vogel, het geluid van de waterloop, om wilde dieren te observeren of om de rijkdom van het water van Spa, de bosbouw en onze geschiedenis te ontdekken.

Elk jaar wordt er een andere tentoonstelling gehouden en is er een leuk onderzoek: een schattenjacht voorgesteld aan kinderen om hun bezoek leuker te maken. 

Het CRIE van Spa

Het pedagogische team van het CRIE stelt verschillende activiteiten voor: schoolactiviteiten, opleidingen, pedagogische opleidingen of tentoonstellingen over thema's die verband houden met het milieu.

Een interessante manier om dichter bij de natuur te komen! 

Bezoekers met speciale behoeften

Deze attractie biedt faciliteiten en/of activiteiten met een officiële Access-i certificering. Raadpleeg de gedetailleerde pagina, je vindt er alle informatie die je nodig hebt om je bezoek te organiseren.

Er is ook een breed scala aan activiteiten en plaatsen die officieel gecertificeerd zijn door Access-i. in Wallonië.

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Voorzieningen

Parking autocar - Parking tweewielers - Parking

Dieren

Huisdieren niet toegelaten

Visites

Groep - DE - EN - FR - NL

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen

Downloaden