Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Attracties
  • Brouwerij

De ambachtelijke brouwerij De Ranke in Dottignies is in volle ontwikkeling en staat bekend voor het complexe aroma van haar bieren met hoge gisting.

De brouwerij exporteert haar producten naar een twintigtal landen en is al meerdere keren bekroond. Haar reputatie reikt tot ver buiten de landsgrenzen.

Bijna alle bieren die ze produceren zijn van hoge gisting. Concreet betekent dat dat de aromatische bestanddelen een rijkere smaak en een complexer aromapalet geven aan het bier. Tijdens het brouwen worden de bieren niet gefilterd noch gecentrifugeerd, waardoor alle smaken bewaard blijven. De bieren van brouwerij De Ranke worden dus op natuurlijke wijze gebrouwen.

De brouwerij biedt aan:

  • Geleide bezoeken met uitleg bij het productieproces.
  • Proeven van verschillende bieren.

Herontdek de bittere smaak van een viriel bier om van te genieten in stijl bij Brasserie De Ranke in Henegouwen.

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Diensten

Verkooppunt - Proeverij - Bezoek aan de infrastructuur

Visites

EN - FR - NL

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden