Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Attracties
  • Brouwerij
  • Producent

De Nathalie-markt en de Brouwerij van Bouillon nodigen je al sinds 1994 uit om hun passie voor bier te delen.

De Brouwerij van Bouillon is gespecialiseerd in het brouwen van haar eigen vier bieren, ongefilterd en met hergisting op de fles, waaronder de Cuvée de Bouillon en de Médiévale.

Tijdens het geleid bezoek aan de brouwerij leer je alles over de fabricatietechnieken van deze ambachtelijke bieren, waarna je ze dan kan proeven of kopen bij het verkooppunt. Kom deze passie voor bieren ontdekken op de Nathalie-markt en in de Brouwerij van Bouillon

De Nathalie-markt is een handelsruimte die gewijd is aan het bier. Je vindt er meer dan 350 verwijzingen naar Belgische bieren, waarvan de meeste ambachtelijk zijn, en naar de verschillende cuvées van de Brouwerij van Bouillon: de Cuvée de Bouillon, de Médiévale, de Bouillonnaise, de Blonde de Bouillon, de Noire Fontaine en de Vauban en, in het seizoen, de Spéciale Fêtes, de Saison des chasses Blond of Amberkleurig.

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Diensten

Verkooppunt - Proeverij - Bezoek aan de infrastructuur

Voorzieningen

Cafetaria - Winkel/boetiek - Parking autocar - Parking tweewielers - Parking - Restaurant

Visites

Groep - EN - FR - NL

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden