Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Attracties
  • Brouwerij

De brouwerij van Silly ligt centraal in de driehoek Aat, Edingen en Zinnik. Sinds 1850 hebben 6 generaties elkaar al opgevolgd in deze familiebrouwerij.

Dit bier wordt gebrouwen met een knowhow die al zes generaties lang wordt doorgegeven. Er wordt een groot assortiment aan bier geproduceerd met een selectie van de beste grondstoffen: zuiver water, unieke gist waarvan enkel de brouwer het geheim kent, de beste hop en kwaliteitsmout.

De brouwerij staat klaar om je te laten kennismaken met hun bieren: Pils, Scotch, Divine, Double Enghien (blond of bruin), Abbaye de Forest, Saison, Titje, ...

Hier kijken ze ook vooruit naar de toekomst door bieren met gedurfde smaken te maken, zoals de Pink Killer (een blond fruitbier met roze pompelmoes).

Bezoekers met speciale behoeften

Deze attractie biedt faciliteiten en/of activiteiten met een officiële Access-i certificering. Raadpleeg de gedetailleerde fiche, je vindt er alle informatie die je nodig hebt om je bezoek te organiseren.

Weet dat er ook in Wallonië een breed scala aan officieel Access-i gecertificeerde activiteiten en plaatsen zijn.

Ontdek deze traditionele brouwkunst die al sinds vele generaties doorgegeven wordt.

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Diensten

Verkooppunt - Proeverij - Bezoek aan de infrastructuur

Visites

Groep - EN - FR - NL

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden