Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Bijeenkomst

De Montagne de Bueren leeft op gedurende enkele dagen: kom de magie ontdekken in het historisch hart van de Vurige Stede.

Tijdens de nieuwe editie zal de Montagne de Bueren letterlijk "bedolven" worden door duizenden bloemen. Om de 2 jaar worden de treden aangekleed met een spectaculair en schitterend bloemenfresco.

De Montagne de Bueren op een andere manier verkennen...

De trappen worden magnifiek met bloemen versierd door de Service Espaces publics - Plantations de la Ville de Liège. Bewonder het buitengewone bloementapijt, dat bestaat uit 23 verschillende soorten, met zowat 22 300 planten verdeeld over 7400 potten.

De kleurrijke opening

Mis zeker de officiële opening van "Bueren vol bloemen" niet, die op vrijdag vanaf 17.00 uur onderaan de Montagne de Bueren zal plaatsvinden. Er zal een hapje en een drankje voorzien zijn.

Bloemenkunst op z'n best!

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Evenement gepland voor de maand juni 2023 (1)


(1) De data en het programma kunnen wijzigen.

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen

Downloaden