Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Camping
  • Toeristische camping

Le Cheslez is een familiecamping die ideaal gelegen is in de Belgische Ardennen. De camping ligt op een heuvel en heeft een prachtig uitzicht over de vallei. In de buurt ontdek je de Meren van l'Eau d'Heure, een must in de streek.

De camping beschikt over 138 plaatsen op een totale oppervlakte van 6 hectare. Je kunt je dus installeren zoals je wilt, want je hebt een groot kampeerterrein beschikbaar.

Faciliteiten op camping Le Cheslé

  • Bar
  • Parking
  • Petanqueterreinen
  • Tafeltennis
  • Enkele vaste locaties
  • Standplaatsen voor tenten, caravans of stacaravans

Slapen in safaritenten

Als je liever op een comfortabelere plek slaapt, kies dan voor een verblijf in een safaritent! Een mooie manier om luxueus kamperen of glamping te combineren waar je een echt bed hebt en een mooi terras waar je 's ochtends kunt ontbijten.

Een reis naar de Belgische Ardennen

Vogenée is een dorp in Walcourt en strekt zich uit in de Vallées des Eaux Vives, op het uiterste puntje van de provincie Namen. Bezienswaardigheden in de buurt:

Wil je een lange natuurvakantie met je gezin, een weekend met vrienden of een vakantie op de camping? Camping Le Cheslé is perfect voor jou!

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Seizoenskampeerplaats : 50

Toeristische kampeerplaats : 67

Gesproken talen

Engels - Frans

Voorzieningen

Toegankelijkheid PBS (zelfverklaard) - Bar - Standplaatsen niet uitsluitend voorbehouden voor motorhomes - Standplaatsen met stroomvoorziening - Voorzieningen voor kinderen (materiaal en/of spelen - Wasmachine - Winkel/boetiek - Parking - Speeltuin - Gemeenschappelijk sanitair - WiFi

Dieren

Huisdieren toegelaten

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden