Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Wedstrijd/competitie

Alles wordt in het werk gesteld zodat je een leuke tijd beleeft op de Classic Bikes Chimay. Klaar voor het gebulder op het circuit van Chimay?

Elke motorrijder, autocoureur of toeschouwer krijft de gelegenheid om deel te nemen aan de grote parade op het oude historische tracé van het circuit!

Internationaal gekend evenement met 450 autopiloten en 500 uitzonderlijke machines. Mis op zaterdagavond het traditionele concert niet.

Nieuw

De 'post classic' endurance race (die oorspronkelijk tijdens de Open Trophy werd gehouden), altijd een felbevochten evenement in Chimay, vindt plaats in het programma Classic Bikes. Aan het eind van de dag op zaterdag zullen motoren uit de jaren 80 en 90 het gedurende 3 uur tegen elkaar opnemen. Welkom bij de Suzuki GS en GSXR, de Kawasaki Godier-Genoud of ZXR, de Ducati, Honda Bol d'or of RC30, waar je zeker het genoegen zult hebben enkele van de beroemde rijders te ontmoeten die destijds de mythische 200 mijl van Chimay hebben geanimeerd. 

Een sportief evenement dat liefhebbers van tweewielers samenbrengt!

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Van vrijdag 14 tot 16 juli 2023

Enkel op: vrijdag, zaterdag, zondag

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen

Downloaden