Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Attracties
  • Grot en spelonk

Kom in Han-sur-Lesse, op een steenworp afstand van Rochefort, de wereldberoemde grot ontdekken. De Grotten van Han staan bekend als topattractie! En het domein biedt meer zoals een wildpark. Er zijn tal van bijzondere overnachtingsmogelijkheden zodat je ter plaatse kunt slapen om maximaal van het domein te genieten. 

Galerij van 2 km

Vanuit het centrum van het dorp zal een oude tram je tot aan de ingang van de grot brengen. Samen met een gids trek je op ontdekking naar de mooiste zalen en concreties:

  • de Minaret
  • de Trofee, een reusachtige stalagmiet van 7 m hoog en 20 m omtrek
  • de Mysterieuzen, een zaal rijk aan afzettingen met verrassende vormen en kleuren
  • de 145 meter hoge Koepelzaal

Halfweg zet "Origin", de nieuwe klank- en lichtshow, de prachtige Wapenzaal in de kijker. De geschiedenis van de grotten komt tot leven dankzij de allernieuwste videomapping- en lasertechnologie.

Na je bezoek kan je een hapje eten in het restaurant-brasserie aan de uitgang van de grotten. Geniet van het grote terras langs de Lesse waar een biertje Blonde de Han heerlijk zal smaken. 

Bezienswaardigheden en activiteiten op het Domein van de Grotten van Han

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Voordeel Pass VISITWallonia.be

Jouw Passvoordeel

-10% korting op PassHan kaartjes voor volwassenen en kinderen voor het Landgoed (Grot + Park)

Aanbieding geldig tot 31/12/2024 volgens openingstijden. Geldig voor maximaal 4 personen. Kan niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen van deze partner. Op vertoon van uw VISITWallonia.be Pass of door uw tickets te reserveren op de website https://tickets.grotte-de-han.be/fr/classic met de promocode PASWAL24.

Deze attractie biedt faciliteiten en/of activiteiten met het officiële Access-i-certificaat. Raadpleeg de gedetailleerd pagina van het domein van de Grotten van Han. Je vindt er alle informatie die je nodig hebt om je bezoek voor te bereiden.

In Wallonië is er een brede waaier aan activiteiten en plaatsen met het officiële Access-i-certificaat.

Diensten

Externe catering - Interne catering - Catering vrij

Voorzieningen

Airco - Cafetaria - Daglicht - Winkel/boetiek - Didactisch materiaal ter plaatse - Niet-roker - Parking autocar - Parking voor motorhomes - Parking - Restaurant

Dieren

Huisdieren toegelaten

Visites

Groep - DE - EN - FR - NL

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden