Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Attracties
  • Industrieel erfgoed
  • Rondleiding en ontdekking

De Stuwdam van l'Eau d'Heure is gelegen op een site van 1800 ha gewijd aan sport- en ontspanningsactiviteiten, in de provincies Henegouwen en Namen. Dit indrukwekkende bouwwerk is het enige dat van binnen bezocht kan worden.

Een ludieke en leerrijke uitstap voor het hele gezin

De rondleiding begint met de oorsprong en de geschiedenis van de site dankzij een reuzengrote maquette. Vervolgens bezoek je de galerijen van de stuwdam, een wandeling van 450 m op 40 m onder de grond. De rondleiding omvat de Skywalk, een uitkijkpunt op 107 meter hoog boven de grond dat je een adembenemend zicht biedt op de meren van La Plate Taille, l'Eau d'Heure en Falemprise.

Sport- en ontspanningsactiviteiten voor een onvergetelijke dag

Naast de vele wandelroutes en RAVeL-paden rond het meer (35 km), biedt het Bike Park een unieke infrastructuur met mountainbikepistes, free ride, dual slalom, lift...

Praktisch

Het onthaalcentrum is het hele jaar 7 dagen op 7 open. Een meertalig team staat tot je beschikking om je raad en info te geven over de culturele en toeristische activiteiten.

En altijd met een glimlach!

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Voordeel Pass VISITWallonia.be

Jouw Passvoordeel

-10% korting op een bezoek aan de dam en skywalk

Aanbieding geldig tot 31/12/2024, afhankelijk van openingstijden en bezoeken. Beschikbaar voor maximaal 4 personen per pas en kan niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen van deze partner.

Diensten

Fietsverhuur - Verblijfsservice

Voorzieningen

Cafetaria - Daglicht - Winkel/boetiek - Parking autocar - Parking tweewielers - Parking - Speeltuin - Restaurant - Gemeenschappelijk sanitair - Terras

Dieren

Huisdieren toegelaten

Visites

Groep - EN - FR - NL

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden