Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Attracties
  • Monument
  • Religieus erfgoed

De Basiliek van Sint-Hubertus, uitzonderlijk erfgoed van Wallonië, biedt je een uniek bezoek onder het dak van een van de indrukwekkendste basilieken van Europa.

Het hele jaar door kan je na reservatie een uniek bezoek brengen aan de dakconstructies van de basiliek. Dit is de ideale gelegenheid voor een niet zo traditioneel bezoek waarbij je weinig gekende aspecten van ons architecturaal erfgoed kan bewonderen.

De Basiliek van Sint-Hubertus

De Basiliek van Sint-Hubertus is een belangrijk bedevaartsoord ter ere van Sint-Hubertus, patroonheilige van de jagers. Hij is erkend als uitzonderlijk erfgoed van Wallonië en verleidt bezoekers met zijn statigheid en zijn elegantie. De basiliek staat te midden van de prachtige natuur in de Ardense bossen, op de Place de l'Abbaye, in het hartje van de 'Europese Hoofdstad van de Jacht en de Natuur', een op en top Ardense stad dus.

 

 

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Diensten

Bezoek aan de infrastructuur

Voorzieningen

Parking

Visites

Enkel met gids - Groep - DE - EN - FR - NL - Individueel - DE - EN - FR - NL - Audiogids/terminal/mobiele app/tablet

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden