Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Attracties
  • Producent

Geïnteresseerd in een ludieke en leerrijke activiteit? Kom naar de vallei van de Molignée en bezoek de slakkenkwekerij van Warnant.

De familie Frolli is begonnen met een originele cultuur: slakkenkweek! Deze activiteit maakt het mogelijk om slakken te produceren van een onovertroffen kwaliteit wat betreft smaak, textuur van het vruchtvlees en de versheid van het product.

Toen Eric in 1986 begon als slakkenkweker was hij de enige in België. Vandaag de dag bereikt zijn productie 600.000 slakken per jaar.

Bezoek aan de kwekerij

De kwekerij heeft 3 kassen en 3000 m² voederplateau. Een ervaren gids neemt je mee op een rondleiding door de boerderij en legt je alles uit over de gasterrorode: van de paring tot het afmesten, het leggen van de eieren en het uitkomen. Het bezoek duurt ongeveer 45 minuten en is mogelijk in het Frans, Nederlands, Engels en Duits.

Proef de producten

Een korte proeverij sluit je bezoek af.

De winkel bij de slakkenkwekerij is het hele jaar door open. Je vindt er hoeve- en streekproducten: escargots, petits-gris, terrines, honing, jam, koolzaadolie, gearomatiseerde azijn, producten van de eend, aperitieven...

Onze favoriet
Het is een uniek en buitengewoon bezoek dat we niet gewend zijn om te doen... Een mooi moment om te delen met je gezin!

Kom op een aangename manier kennis maken met de slakken.

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Diensten

Verkooppunt - Proeverij of producttest - Bezoek aan de infrastructuur

Voorzieningen

Winkel/boetiek - Parking autocar - Parking

Dieren

Huisdieren toegelaten

Visites

Groep - EN - FR - NL - Individueel - EN - FR

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden