Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Bijeenkomst

Kom van een gastronomische maaltijd genieten in de majestueuze omgeving van het slagveld van Waterloo. Dinner in the Sky biedt je de mogelijkheid om te eten tegenover de Heuvel met de Leeuw op 44 meter hoog, van 23 tot 27 mei 2018.

Een grote primeur

Dinner in the Sky is het meest surrealistische gastronomische evenement op de planeet. Na een bezoek aan meer dan 50 landen is Dinner in the Sky er terug voor de Leeuw van Waterloo. Mis deze unieke kans niet om gastronomie en geschiedenis te combineren.

De lokale chefs in hogere sferen

TuBusiness en het Memorial uit 1815 bundelen hun krachten om Dinner in the Sky voor de Heuvel met de Leeuw te organiseren en gerenommeerde sterrenkoks op grote hoogte te laten koken en om gasten uit te nodigen zoals in het restaurant, maar dan op 44 meter hoogte.

Kom een grandioze en buitengewone ervaring beleven! 

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Van donderdag 01 tot 25 juni 2023

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen

Downloaden