Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Bijeenkomst

Kom van een gastronomische maaltijd genieten in de majestueuze omgeving van het slagveld van Waterloo. Dinner in the Sky biedt je de mogelijkheid om te eten tegenover de Heuvel met de Leeuw op 44 meter hoog, van 23 tot 27 mei 2018.

Een grote primeur

Dinner in the Sky is het meest surrealistische gastronomische evenement op de planeet. Na een bezoek aan meer dan 50 landen is Dinner in the Sky er terug voor de Leeuw van Waterloo. Mis deze unieke kans niet om gastronomie en geschiedenis te combineren.

De lokale chefs in hogere sferen

In samenwerking met het Domein van de Slag bij Waterloo in 1815 laat Dinner in the Sky sterrenchefs koken zoals in een restaurant, maar dan 44 meter boven de Heuvel met de Leeuw

25 gerenommeerde chefs zullen gedurende 25 dagen om beurten verschillende formules aanbieden:

  • lunch vanaf 12.30 uur
  • cocktails om 15.30 uur
  • diner om 19.00 en 21.30 uur

Kom een grandioze en buitengewone ervaring beleven! 

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Van donderdag 01 tot 25 juni 2023

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen

Downloaden