Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Attracties
  • Producent

De distilleerderij Lambicool in Grâce-Hollogne neemt je mee op ontdekking naar haar bekroonde en erkende specialiteiten, zoals La pomme d'Etienne, brandewijnen op basis van fruit en distillatie van Belgische speciaalbieren.

Streekproducten

De distilleerderij Lambicool doet haar streek eer aan door producten uit Haspengouw te gebruiken. De eigenaar Etienne Bouillon benut alle rijkdommen van deze streek om de beste likeuren te maken.

La pomme d'Etienne

La pomme d'Etienne is een specialiteit van de distilleerderij: een mengeling van appelsap waarvan de gisting gestopt wordt door zijn brandewijn. La pomme d'Etienne heeft de vernieuwingsprijs gewonnen op de Huishoudbeurs van Charleroi in 1998.

Rondleiding in de distilleerderij

Rondleidingen zijn mogelijk na afspraak en we zijn open op reservatie.

De ambachtelijke distilleerderij Lambicool, jouw brandewijn vol traditie!

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Voorzieningen

Winkel/boetiek - Parking autocar

Visites

Groep - FR - EN - IT - NL

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen

Downloaden