Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Voorstelling
  • Festival

DjangoFoLLLies zijn concerten ter ere van de gitaarvirtuoos Django Reinhardt, waarvan verschillende in Wallonië. Gedurende twee weken delen ervaren muzikanten en jonge talenten de affiche. 

Django Reinhardt, een zigeunermuzikant, is een uitstekend voorbeeld van de interessante muzikale resultaten die kunnen worden bereikt door traditie en vernieuwing te combineren.

Hij creëerde een geheel nieuw zigeunergeluid, een mengeling van traditionele muziek en Amerikaanse jazz, zonder ooit zijn wortels te verloochenen.

Dit festival is een eerbetoon aan de artiest en aan de man... en het is in deze geest dat de absl "Les Amis de Brosell " de Djangofolllies in het leven hebben geroepen. 

Concerten als eerbetoon aan de mythische figuur van de gypsy jazz, de geniale gitarist Django Reinhardt!

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Evenement gepland van januari tot februari 2023 (1)


(1) De data en het programma kunnen wijzigen.

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2022

Downloaden