Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Parcours, wandelingen of bezoeken
  • Wedstrijd/competitie

Stap op de fiets voor een sportieve en solidaire uitdaging van 200 km en steun de meest kwetsbare mensen in België en de rest van de wereld. 

Ga in teams van 3 of 4 de uitdaging aan om in minder dan 24 uur 200 km met de fiets af te leggen. De route voert je over de paden en wegen van Wallonië, en is toegankelijk voor stadsfietsen. Onderweg vind je 7 controlepunten waar je kan bevoorraden, rusten of je fiets repareren indien nodig.

Een solidair evenement

Doc'Riders is ook een solidariteitsuitdaging die tot doel heeft om minstens € 1500 aan giften per team te verzamelen. Je moet dit doel bereiken om deel te nemen aan de uitdaging.

Het geld dat de teams inzamelen, zal gebruikt worden voor de financiering van de solidariteitsacties van Dokters van de Wereld, in België en in de rest van de wereld.

Ben je er klaar voor? Wacht niet langer en schrijf je ploeg in.

Iedereen kan de uitdaging aangaan, Doc'Riders is bovenal een kwestie van teamspirit!

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Evenement gepland voor de maand september 2024 (1)


(1) De data en het programma kunnen wijzigen.

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden