Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Festival

Het Dour Festival nodigt je uit om 5 dagen feest te vieren met meer dan 250 artiesten, 8 podia en een grote camping. Ontdek deze zomer een van de meest eclectische festivals van ons vlakke landje.

Dour c'est l'amour...

Dit festival nodigt je uit om zijn affiche met meer dan 250 artiesten te ontdekken. Dour Festival combineert dit jaar headliners, ontdekking, eclectisme, traditie, vaste waarden en muzikale diversiteit. Van rap en drum'n'bass tot electro, reggae en hiphop. Er is voor ieder wat wils.

België is een festivalland en Dour vormt al meer dan 20 jaar een vaste waarde!

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Van woensdag 17 tot 21 juli 2024

Deze attractie biedt faciliteiten met een officiële Access-i certificering. Raadpleeg de gedetailleerde pagina, je vindt er alle informatie die je nodig hebt om je bezoek te organiseren.

In Wallonië zijn er heel wat activiteiten en plaatsen met het officiële Access-i-certificaat.

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen

Downloaden