Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Attracties
  • Escape room

Geniet van een meeslepende ervaring door het mysterie op te lossen van de abdij die door de Escape Gaume in het centrum van Virton wordt voorgesteld!

Dit escape game nodigt je uit om in de huid te kruipen van een rechercheur uit de jaren 1950 om de aan jou toegewezen missie te voltooien. Je hebt een uur, en geen minuut langer, om de raadsels op te lossen met behulp van de aanwijzingen die overal verspreid liggen en zo te ontsnappen uit deze gesloten plek!

Geen paniek, er is een spelmeester aanwezig als je wat hulp nodig hebt.

Dit levensgrote rollenspel kan gespeeld worden met familie, vrienden of voor een teambuilding. Het enige wat je moet doen is een team samenstellen van 2 tot 6 spelers.

Intrige

In de 18e eeuw verdwenen 2000 gouden Louis uit het kantoor van Vader-Abt Cornelius, voormalig schatbewaarder van de abdij. Toen hij stierf, hebben verschillende monniken tevergeefs naar deze schat gezocht...

Het doel is terug te gaan in de tijd om dit mysterie op te lossen... anders zou er wel eens een groot onheil kunnen dreigen voor de abdij!

Het is aan jou!

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Voordeel Pass VISITWallonia.be

Jouw Passvoordeel

-10% korting op een spel

Aanbieding geldig tot 31/12/2024 afhankelijk van openingstijden. Door te reserveren met uw VISITWallonia.be-pasnummer op de website van de partner.
Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen

Downloaden