Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Attracties
  • Museum of interpretatiecentrum

Spyrou, de Mens van Spy, is te bezichtigen in de Espace de l'Homme de Spy, waar hij je meeneemt naar de wereld van de neanderthalers.

Op het scenografisch parcours, dat volledig gewijd is aan dit uitzonderlijke wezen en zijn soortgenoten, kom je meer te weten over:

  • de ontdekking van de Mens van Spy in 1886
  • het belang van de site
  • de verschillende facetten in het dagelijks leven van de neanderthaler

In de omgeving

  • Het bos La Bètche al Rotche heeft een rijke biodiversiteit en wandelpaden voor ontspanning.
  • De grot van Spy steekt uit over de Orneauvallei. De grot is te voet bereikbaar vanaf l'Espace de l'Homme via een wandelpad of vanaf een parking in het verlengde van de rue du Pajot.

Treed in de voetsporen van de Mens van Spy in de groene omgeving van de Espace de l'Homme de Spy!

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Voordeel Pass VISITWallonia.be

Jouw Passvoordeel

-20% korting op toegang voor volwassenen

Aanbod geldig tot 31/12/2024 volgens de openingsuren, op vertoon van uw VISITWallonia.be Pass. Geldig voor maximaal 4 personen. Kan niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen van deze partner.

Voorjaarsdeal: 20% korting voor volwassenen

Profiteer tijdens de voorjaarsvakantie van 20% korting op de toegang voor volwassenen tot het Espace de l'Homme de Spy. Ideaal om uw kinderen te begeleiden voor en tijdens de voorjaarsvakantie. Aanbod geldig van 25/03 tot 12/05, volgens de openingsuren, op vertoon van uw VISITWallonia.be Pass. Geldig voor maximaal 4 personen. Niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen van deze partner.

Deze attractie biedt faciliteiten en/of diensten met het officiële Access-i-certificaat. Raadpleeg de gedetailleerde pagina van de Espace de l’Homme de Spy, met alle informatie om je bezoek voor te bereiden.

In Wallonië is er een brede waaier aan logies en plaatsen met officieel Access-i-certificaat.

Voorzieningen

Niet-roker - Parking

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden