Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Attracties
  • Vrijetijdscentrum/-park
  • Museum of interpretatiecentrum

Het enige uitstapje in Europa waar je je echt als een astronaut kunt voelen. In het themapark Euro Space Center ontdek je én ervaar je van alles over ruimtevaart en het heelal. Het themapark Euro Space Center is een avontuurlijk uitstapje waar het hele gezin iets van opsteekt. 

Voor gezinnen

Ben je in de wieg gelegd om astronaut te worden? Kom het met je familie ontdekken in het Euro Space Center.

Ga op missie en beleef een meeslepend ruimteavontuur! De volgende vlucht naar Mars is namelijk aangekondigd. Voor het zover is, moet je eerst oefenen met lopen op de maan.

Beleef de sensaties van ruimtepioniers opnieuw door de zwaartekracht te testen in onze Space Rotor. Probeer daarna een vrije val met onze Free Fall glijbaan. We maken een ruimteheld van je!

Vlieg recht de ruimte in!

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Het Euro Space Center biedt aangepaste uitrustingen en faciliteiten voor personen met specifieke behoeften:

  • rolstoelgebruikers en mensen die moeilijk te been zijn: 2 parkingplaatsen voor personen met beperkte mobiliteit, hulp van het personeel en begaanbare toegangsweg. Doorgangen, restaurant en aangepaste ruimtes
  • blinden en slechtzienden: audiogidsen beschikbaar in verschillende talen en aangepast bezoek
  • doven, slechthorenden en mensen die moeilijk hebben met begrijpen: bezoek aangepast aan het publiek

Omdat deze structuur niet Access-i gecertifieerd is, raden we je aan om rechtstreeks contact op te nemen om meer te vernemen over de reële toegankelijkheid.

In Wallonië zijn er heel wat activiteiten en plaatsen met het officiële Access-i-certificaat.

 

Voorzieningen

Toegankelijkheid PBS (zelfverklaard) - Cafetaria - Daglicht - Winkel/boetiek - Didactisch materiaal ter plaatse - Parking autocar - Parking voor motorhomes - Parking - Speeltuin - Restaurant - WiFi

Visites

Groep - DE - EN - CN - FR - NL - Audiogids/terminal/mobiele app/tablet

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden