Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Tentoonstelling

In het station van Luik-Guillemins is de tentoonstelling Extra Muros, buiten de muren, een initiatief van Europa Expo, te zien.

Wat kan je
verwachten?

  • Met de tentoonstelling "Extra Muros, voorbij de muren" nodigt Europa Expo je uit om de muur in al zijn aspecten te ontdekken via meeslepende, interactieve en verrassende omgevingen. 
  • Van de Chinese muur tot de Berlijnse muur en de geluidsbarrière: verken de wereld via de emblematische muren.
  • Laat je meeslepen door de verhalen van kunstwerken en -voorwerpen uit privécollecties en uit Belgische en buitenlandse instellingen, waaronder het Louvre. 

Een tentoonstelling met internationale uitstraling die je niet onverschillig zal laten.

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Van 22 april tot 05 november 2023

Dagelijks van 10.00 tot 19.00 uur.

Voordeel Pass VISITWallonia.be

Jouw Passvoordeel

-2€ op individuele toegang (volwassenen- of seniorentarief)

Aanbod geldig tot 05/11/2023 afhankelijk van de openingsuren. Beschikbaar op vertoon van de VISITWallonia.be Pass aan de ingang en op reservatie: https://www.europaexpo.be/expo/index.php/fr/extra-muros. Geldig voor maximaal 1 persoon. Aanbieding kan gecombineerd worden met de herfstvoucher.

Herfstkoopje: €5 korting op de tentoonstellingscatalogus

Profiteer tijdens de herfstperiode van een korting van €5, d.w.z. €10 in plaats van €15, op de catalogus van de tentoonstelling Extra Muros, Beyond the Walls. Aanbod geldig van 18/09/2023 tot 05/11/2023 volgens de openingsuren en op vertoon van uw VISITWallonia.be Pass. Deze bon kan gecombineerd worden met de aanbieding van €2 voor toegang tot de tentoonstelling. 1 catalogus beschikbaar per persoon.
Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen

Downloaden