Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Tentoonstelling

In het museum voor Schone Kunsten van Bergen (BAM) kan je een bijzondere tentoonstelling bezoeken over het oeuvre van Joan Miró, de beroemde Catalaanse schilder.

Over de tentoonstelling

  • Het museum stelt een ruime selectie van Miró's werk tentoon (schilderijen, werken op papier en beeldhouwwerken). Je kan zijn eerste werken, die hij schilderde tijdens zijn artistieke opleiding in Catalonië in 1910,  bewonderen, maar ook zijn latere kunstwerken met primitivistische, Romaanse en oosterse invloeden. 
  • Voor deze tentoonstelling werkt het BAM samen met de Fundació Pilar i Joan Miró (Palma de Mallorca) en de Fundació Joan Miró (Barcelona). Het museum leent kunstwerken uit talrijke prestigieuze, internationale, openbare en particuliere collecties.

Miróbolants Weekends

Breid je ervaring uit door de stad Bergen en zijn toeristische attracties te ontdekken door het prisma van Joan Miró. Of je nu met familie, vrienden of geliefden bent, je vindt zeker je gading tussen de verschillende aangeboden formules. 

Cultuur, erfgoed en gastronomie staan op de agenda!

Kom deze artistieke wereld (her)ontdekken in Bergen.

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Van zaterdag 08 oktober 2022 tot zondag 08 januari 2023

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2022

Downloaden