Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Tentoonstelling

Au soleil du grand Est is de titel van een tentoonstelling gewijd aan de Belgische beeldend kunstenaar Martine Canneel. Te zien in de Delta in Namen, van 20 maart tot 1 augustus 2021.

Wie is Martine Canneel?

Martine Canneel (1936) ontdekte in de jaren zestig de nieuwe materialen die haar in die tijd ter beschikking stelde: plexiglas, harsen en neon. 

Enthousiast door de adem van vrijheid en emancipatie die vervolgens de samenleving van streek maken, maakt ze levendige sculpturen van kleur en licht. Beïnvloed door assemblages van Joseph Cornell, maar ook dozen waar optische effecten de boventoon voeren.

In het begin van de jaren tachtig vertrok ze naar Australië, waar ze geleidelijk af zag van industriële materialen ten gunste van hout.

Later brachten het leven in de wildernis en de beoefening van het boeddhisme meer eenvoud in haar werk. Haar werken zijn nu gemaakt van elementen uit haar directe omgeving.

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Van donderdag 17 november 2022 tot zondag 08 januari 2023

Van dinsdag tot en met vrijdag, van 13.00 tot 18.00 uur.

Van 11.00 tot 18.00 uur tijdens de schoolperiode.

Zaterdag en zondag van 10.00 tot 18.00 uur

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2022

Downloaden