Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Tentoonstelling

Keramis in La Louvière presenteert Daniel Pontoreau. Vóór het landschap, een grote tentoonstelling gewijd aan de Franse beeldhouwer-aardewerker.

Wat kun je verwachten?

In nauwe samenwerking met de kunstenaar worden oudere stukken gepresenteerd naast nieuwere, afhankelijk van hun vermogen tot interactie met de eigenheid van de architectuur van het museum.

Over de kunstenaar

  • Beeldhouwer-aardewerker Daniel Pontoreau werd in 1947 in Parijs geboren. Zijn creaties hebben vaak indrukwekkende afmetingen. 
  • Als minimalist en materialist verkent de kunstenaar een metafysische keramiekader waarin de vorm een dialoog aangaat met zowel de materie als de kosmos.
  • Naast keramiek gebruikt Daniel Pontoreau andere grondstoffen zoals glas, gietijzer of marmer, waarvan hij de eigen waarden behoudt.

Een ontmoeting met de 'nieuwe Franse keramiek' in Keramis. 

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Van 11 februari tot 20 augustus 2023

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen

Downloaden