Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Festival

Kom naar dit gezellige, feestelijke, kleurrijke en multiculturele feest. Aan de citadel van Namen.

Over het evenement

Voorrang wordt gegeven aan geëngageerde kunstenaars die de burgers en hun dagelijkse beslommeringen weer centraal willen stellen in het debat. Een mentaliteitsverandering door deel te nemen aan een evenement dat een echt moment is van samenkomst, debat, expressie, maar ook een feest voor duizenden burgers!

 

Programma

  • Bijna 50 concerten gedurende 3 dagen
  • 2 podia: de Esplanade en het Théâtre de Verdure
  • Op een uitzonderlijke site op de top van de Waalse hoofdstad

Het dorp van de verenigingen

Het is in het dorp van de verenigingen, in contact met de actoren van het maatschappelijk middenveld die dingen laten gebeuren, dat we het echte kloppend hart van Solidarités vinden. Een dorp dat via talrijke evenementen het werk en de inzet van een vijftigtal verenigingen onder de aandacht brengt.

Urban village

Het jongerencentrum "Jeugd en Cultuur" en Solidarités zijn, in samenwerking met het collectief NBS, de uitdaging aangegaan om een nieuwe etalage te bieden aan de urban- en hiphopculturen door in het hart van het evenement een dorp te creëren dat volledig aan hen is gewijd.

De Kinderstad

De jongsten worden uitgenodigd in de Cité des Enfants

Een groot familie- en muziekevenement dat je niet mag missen!

 

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Evenement gepland voor de maand augustus 2023 (1)


(1) De data en het programma kunnen wijzigen.

Dit evenement biedt faciliteiten/activiteiten met het Access-i-certifcaat. Raadpleeg de gedetailleerde pagina, je vindt er alle informatie om je bezoek te organiseren.

In Wallonië is er ook een brede waaier aan #link[taxonomy_term|3037|activiteiten en plaatsen met een officiee^l Access-i-certificaat].

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen

Downloaden