Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Attracties
  • Kasteel
  • Monument
  • Bouwkundig erfgoed

Aan de rand van het dorp Wanze worden de zorgvuldig bewaarde resten van het feodale kasteel van Moha opengesteld voor een bezoek, een seizoensgebonden activiteit of een speciaal evenement.

Een heel oud kasteel

Het kasteel werd gebouwd in de 7e eeuw en ontwikkelde zich in de loop der jaren tot een fort. Maar in 1376 werd het fort bestormd, ingenomen en ontmanteld door de inwoners van Hoei.

Sindsdien kan het publiek bekijken wat er nog overblijft van de ruïnes van het fort. Funderingen, torens, kelders en trappen zijn zorgvuldig bewaard gebleven zodat je getuige kan zijn van een heftig verleden.

Bezoeken en activiteiten

Naast het bezoek aan de ruïnes voorziet het feodale kasteel van Moha ook randanimatie

het Kasteel van Moha biedt formules aan voor verjaardagsfeestjes en vrijgezellenfeesten.

Een niet te missen historisch bezoek in de provincie Luik!

Dit vind je misschien ook leuk...

 Stadsboekje van Luik

 

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Voordeel Pass VISITWallonia.be

Jouw Passvoordeel

-50% korting op het bezoekboekje

Aanbod het hele jaar geldig, onder voorbehoud van de openingsuren en op vertoon van uw VISITWallonia.be Pass. Geldig voor maximaal 4 personen. Kan niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen van deze partner.

Carnavalsvakantie voucher: 1 persoon gratis voor de Escape Game

Ontdek tijdens de ontspannings- en carnavalsperiode Château de Moha op een ongewone manier door deel te nemen aan een Escape Game in het hart van de middeleeuwse site. Krijg 1 persoon gratis voor groepen van 3 of meer. Aanbod geldig van 19/02 tot 24/03, onder voorbehoud van beschikbaarheid, door te reserveren op https://chateaumoha.be/escape-game onder vermelding van uw Pass (te tonen op de dag zelf om de korting te valideren).

Voorzieningen

Bar - Parking tweewielers - Parking - Gemeenschappelijk sanitair

Dieren

Huisdieren toegelaten

Visites

Groep - EN - FR - NL

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden